Thursday, January 28, 2010

Dos Santos


Football Manager oynayanlar sezona baslar baslamaz eger iyi butceli bir kulubu yonetiyorsa Vela, Dos Santos, Ramsey gibi oyuncularin pesine duserler ki kariyerlerinin ilk senesi daha az istirap icersinde gecsin. Live versiyonunda online oynarken 385 macta 382 gol gibi anormal bir istatistiginide gormuslugum vardir.

Yasi, yetenekleri, oyun zekasi Ingiltere'de bekleneni verememis olmasina ragmen benim gibi futbol meraklilarini eminim ki heyecanlandirmaya yetmistir. Umarim yeni kulubune yapacagi katki buyuk olur.

Dos Santos karsisinda kontrati fesih edilmek zorunda kalinan Shabani Nonda'ya Turkiye'deki macerasindan oturu tesekkur eder, eger ortam olusup gidebilseydi Fenerbahce'ye Gokhan Unal'dan daha buyuk bir katki yapabilecegine inandigimi soylemeden edemeyecegimi belirtmek isterim. Hele ki Mert Nobre'nin sadece ismi sebebiyle yilda 2.7 Milyon dolar aldigi bir ortamda Shabani Nonda herseye ragmen 4 Milyon dolar edecektir. Gidene de gelenede bol sanslar dileyip konuyu burda kisa yoldan baglamak en sagliklisi olacaktir.

No comments:

Post a Comment